Ardo

Ardo's Virtuele beurs maandag 01 maart 2021

Met trots stellen we onze virtuele beurs voor!

Omwille van de huidige omstandigheden waarin we momenteel leven, kunnen we onmogelijk aanwezig zijn op de convetionele beurzen. Met trots stellen we daarom onze nieuwste producten en culinaire innovaties voor op onze Virtuele beurs! 

Ardo_emailsignature_784x180px_EN_2

De inhoud van de Virtuele beurs is erg interessant en divers: van nieuwe producten tot trends in wereld van vriesverse groenten, kruiden en fruit. De voordelen van vriesverse kruiden en smaakmakers komen aan bod, maar ook recepten gemaakt door onze culinaire adviseurs, allemaal gericht op nieuwe toepassingen in het aanbod van menu’s, passend bij de huidige omgeving waarin we leven.

 

De virtuele editie concentreert zich op acht verschillende ruimtes: 

 

  1. We hebben een ruimte gewijd aan de Circulaire Economie, de belangrijkste doelstelling in ons productieproces. We gebruiken de natuurlijke hulpbronnen die we uit de natuur halen op een duurzame manier.
  2. De focus van de tweede ruimte gaan naar ons assortiment vriesverse kruiden en smaakmakers. 100% natuurlijk en zonder toevoegingen, om een vleugje extra smaak aan de gerechten te brengen.
  3. Er is ook een ruimte gereserveerd voor innovaties. Ontdek onze nieuwste producten, altijd in lijn met de laatste trends. Hier vindt u de laatste innovaties die creativiteit en smaak in uw keuken brengen.
  4. De lancaring van de Beet Bacon, een plantaardig alternatief voor spekblokjes, geschikt voor vegetariërs, veganisten of flexitariërs.
  5. De laatste trends, hier kan je alles vinden van bio producten tot vegetarische snacks, waar Ardo een brede waaier aan producten aanbiedt.
  6. Bekijk onze inspirerende recepten, samengesteld door onze culinaire adviseurs.
  7. Ontdek meer over Ardo: onze bedrijfwaarden, onze groene ambitie, en nog veel meer.
  8. Ardo wil een hecte band creëren met zijn klanten om efficiënt in the spelen op hun behoeften. Vanuit het contactgedeelt kan u het dichtstbijzeijnde verkoopsteam vinden om vragen, opmerkingen of suggesties door te geven.

 

Bezoek onze virtuele beurs hier: ardo | Home

 

Terug naar het overzicht
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]