Ardo

Ardo Corporate

Uw partner voor
vriesverse groenten,
kruiden en fruit

De aarde geeft ons een overvloed aan waardevolle voedingsstoffen. Dit is waarom we voortdurend op zoek zijn naar manieren voor het behoud en de bescherming van de natuur voor onze toekomstige generaties. Onze missie bestaat erin deze opbrengsten van de natuur zo zuiver mogelijk te bewaren en te verwerken tot heerlijke eindproducten. Dat doel willen we bereiken dankzij ons geïntegreerd netwerk van teeltgebieden, vriesunits, opslagcentra, verpakkingsuitrusting, gepaste logistiek, gedegen kwaliteitscontrole en een persoonlijke aanpak van elke klant.

[cookie.video notice]
 • 20

  units in 9 landen

 • €1,2

  miljard

  omzet

 • 947.000

  ton

  volume

 • wereldwijde export
  naar meer dan

  100

  landen

 • 4.000

  medewerkers

 • 3.500

  telers

 • 50.000

  hectare

Onze “Groene ambitie”

Wij zijn gepassioneerd door mensen, onze planeet en onze producten en het is onze grote ambitie om deze drie elementen in een optimaal evenwicht te houden.

Ardo gaat proactief op zoek naar steeds duurzamere landbouw-productiemethodes. We hebben onze ambities vertaald in ons MIMOSA-programma, dat staat voor Minimum Impact & Maximum Output Sustainable Agriculture (= duurzame landbouw met minimale impact en maximale opbrengst).

20 productie-, verpakkings- en distributiesites in 9 landen

De productie-, verpakkings- en distributiesites van Ardo zijn van noord tot zuid en van oost tot west verspreid over de vruchtbaarste teeltregio’s van Europa. Dankzij de korte afstand tussen onze fabrieken en gewassen, een van onze sterke punten, gaan slechts minuten verloren tussen de oogst en het bewaren van de natuurlijke eigenschappen van het product in onze vriezers.

Een wereldwijde lokale aanpak

Ardo gaat voor maximale klantentevredenheid. Daarom kiezen we voor de directe nabijheid tot de klant. Met verkooppunten in Europa, USA, China en daarbuiten is er altijd wel iemand van ons verkoopteam in de buurt.

Dankzij deze ‘glokale’ aanpak kunnen wij doeltreffender reageren en anticiperen op de snel evoluerende behoeften en wensen van onze klanten. In alle markten houden wij de vinger aan de pols.

Jobs

Als dynamische familieonderneming zijn wij ervan overtuigd dat onze werknemers de motor zijn van ons bedrijf. Hun kennis, vaardigheden en inspanningen dragen bij tot de productie en commercialisering van hoogkwalitatieve producten wereldwijd. 

lees meer

Constant innoveren &
State-of-the-art technologie

Onze kennis in de hele productieketen en onze flexibele aanpak stellen ons in staat om snel in te spelen op nieuwe en toekomstige marktbehoeftes. Met innovaties, gerichte investeringen, technische uitmuntendheid en ontwikkeling van nieuwe producten blijven we ons onderscheiden.

lees meer

Kwaliteit is de hoeksteen van onze bedrijfscultuur

Wij streven ernaar onze klanten producten aan te leveren die voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze productiesites zijn gecertificeerd volgens internationaal erkende normen (BRC/IFS) en voldoen tegelijk aan de hoge food safety en HACCP normen.

lees meer
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]