Ardo

Bedrijfsbezoek site Ardooie

Welkom in Ardooie!


Ardo zet graag zijn deuren open voor wie houdt van vriesverse groenten, kruiden en fruit. We voorzien een begeleid bezoek van ca. 1.5-2u voor groepen van maximum 50 personen (duurtijd is afhankelijk van de grootte van de groep).

Na een bedrijfspresentatie volgt er een bedrijfstour.
Tijdens deze rondleiding geven we jullie een zo volledig mogelijk beeld van Ardo, met aandacht voor onze producten en ons klimaatbewuste productieproces. We houden halt in de agronomie, productie, verpakking en in de diepvries stockageruimte.
Omwille van praktische redenen zijn we genoodzaakt om de bezoeken te beperken tot één bezoek per week.

WAAR EN WANNEER?

Het bezoek gaat door op onze site in Ardooie (BE). De bezoeken kunnen enkel doorgaan op dinsdag, woensdag of donderdag tijdens de kantooruren. In de maanden juli en augustus en op feestdagen zijn er geen bedrijfsbezoeken mogelijk. De rondleiding gebeurt door een ervaren Ardo medewerker in het Nederlands.PRAKTISCH?

Met temperaturen van -18°C in de diepvriesruimte raden we aan een trui te voorzien en gemakkelijke stapschoenen te dragen.

  • Het dragen van een beschermende jas en haarnetje is verplicht. De haren dienen volledig in het haarnetje gedragen te worden. De jas draag je boven de kledij. Zowel jas als haarnetje worden ter plaatse door Ardo voorzien.

  • Juwelen (ringen, kettingen, armbanden, horloges, oorringen en piercings) zijn verboden in de productie en verpakking. Deze kunnen in een gesloten ruimte worden achtergelaten tijdens het bezoek.

  • Eten en drinken zijn niet toegestaan.

  • Het is niet toegelaten om de producten en machines aan te raken.

  • Er worden geen foto’s genomen worden en er wordt niet gefilmd in de fabriek zonder toestemming van de gids.

  • De aanwijzingen van de gids dienen steeds gevolgd te worden.

  • Het is verboden te roken op onze site, zowel binnen als buiten de gebouwen.

  • Huisdieren worden niet toegelaten op onze site.
Ardo behoudt zich het recht een bezoeker de toegang tot de site te ontzeggen wanneer de richtlijnen niet gevolgd worden.

Reserveren

Nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toe gaat?
Wens je Ardo te bezoeken met je klas, vereniging of organisatie?

Vul dan zeker het aanvraagformulier in.

Terug naar boven
[general.mobile menu.close]