Ardo

Ingrediënten voor 4 personen:

500g Ardo Hele witte Asperges,
200g Ardo tuinerwtenpuree,
60g Ardo gesnipperde sjalotten,
4 stuks ciabatta,
250g ricotta,
0,2dl olijfolie
zout en peper

Allergenen

Gluten, Melk

Bereidingswijze

  1. Kook de Hollandse Asperges ± 6 minuten.
  2. Fruit de sjalotten in de olijfolie tot ze goudgeel kleuren. Voeg er de puree van tuinerwten aan toe en laat even zacht inkoken. Breng de puree op smaak met zout en peper, laat het geheel afkoelen en voeg vervolgens de ricotta toe.
  3. Snijd acht plakjes brood, besprenkel de sneetjes met olijfolie en rooster ze onder de grill.
  4. Besmeer de geroosterde ciabatta met de mix van tuinerwten.
  5. Drapeer er tot slot de Hollandse Asperges over.
  6. Smakelijk!
  7. Tip: u kunt de puree van tuinerwten ook vermengen met een weinig basilicum en deze combinatie even verwarmen.

Ontdek ook deze nieuwe recepten

Toon alle nieuwe recepten
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]