Ardo

Ingrediënten

400g Ardo Rode biet blokjes 
10g Ardo Chili (optioneel) 
220g chocolade 70% 
150g boter 
3 eieren 
1.5 el vanillesuiker 
5g zout 
25g cacao
100g bloem
Pecanoten  

 

Allergenen

Eieren, Gluten, Noten

Bereidingswijze

  1. Gaar de rode biet blokjes samen met de chili in een beetje water en blend tot een gladde massa. 
  2. Smelt de chocolade en de boter au bain marie. 
  3. Klop de eieren samen met de vanillesuiker tot een luchtig geheel. 
  4. Spatel voorzichtig de afgekoelde rode bieten puree, zout en chocolademengsel  eronder . 
  5. Voeg nu ook cacao en de bloem eronder, giet in een bakvorm, overstrooi met de pecanoten en bak af in de oven op 180°C gedurende 12-15 minuten. 
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]