Ardo

Bio lentesalade, gegrilde kip en yoghurtdressing

BIO_KRUIDEN_LENTESALADE_KIP_114

Ingrediënten voor 10 personen

1kg Bio Aardappelblokjes Ardo
1kg Bio Bloemkoolroosjes Ardo
1kg Bio Broccoliroosjes Ardo
50g Bio Dille Ardo
5g Bio Lookblokjes Ardo
4 bio kipfilets
10 bio slaharten
400ml bio yoghurt
1 bio citroen
100ml bio mayonaise
bio olijfolie
peper en zout
croutons

Allergenen

Eieren, Gluten, Melk, Mosterd

Bereidingswijze

  1. Mix de yoghurt, mayonaise, look en het citroensap. Roer er de dille onder. Breng op smaak met peper en zout en zet koel.
  2. Stoom de bloemkoolroosjes, broccoliroosjes en de aardappelblokjes beetgaar en spoel af met koud water. Laat uitlekken. Meng en breng op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie.
  3. Wrijf de kip in met een beetje olie en kruid ze met peper en zout. Grill deze in een hete grillpan. Snijd de kipfilets in de gewenste stukken.
  4. Snijd de slaharten in vier.
  5. Schik alles in een bord en werk af met de dressing en de krokante croutons.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]