Maak de gelei door de braambessen met de suiker en het water aan de kook te brengen. Je kan eventueel extra parfumeren met Sherry of bessenlikeur. Giet door een zeef en voeg de geweekte gelatine toe.
Schik de lange vingers of stukken biscuit samen met de helft van de braambessen onderaan in de bokaal. Overgiet met de gelei en laat deze opstijven in de koelkast.
Klop de slagroom samen met de bloemsuiker en de vanillesuiker op.
Ontdooi de mangostukjes, mangopuree en frambozenpuree.
Rooster de amandelschilfers in de pan of oven tot ze goudbruin zijn.
Vul de bokaal verder in laagjes: vanillepudding, braambessen en frambozenpuree, slagroom, mango en mangopuree.
Werk tenslotte af met de amandelschilfers en enkele viooltjes.
Our website uses cookies and other technologies so that we can remember you and understand how you and other visitors use our website. To learn more, including how to manage or disable them and your right of access, rectification and objection, see our Cookie Policy. By clicking the "ok" button you agree to our use of cookies and similar technologies in line with your current cookie setting and in accordance with our Cookie Policy.