Ardo

Ingrediënten

500g Ardo Braambessen
500g Ardo Mango
100g Ardo Mangopuree
100g Ardo Frambozenpuree
500g vanillepudding
15 lange vingers of 200g biscuit
40g bloemsuiker
3dl slagroom
1 zakje vanillesuiker
Amandelschilfers
Viooltjes

 

Gelei:

  • 100g Ardo Braambessen
  • 150g suiker
  • 11g gelatine
  • 4dl waterSherry of bessenlikeur (Optioneel)

Allergenen

Gluten, Melk, Noten

Bereidingswijze

  1. Maak de gelei door de braambessen met de suiker en het water aan de kook te brengen. Je kan eventueel extra parfumeren met Sherry of bessenlikeur. Giet door een zeef en voeg de geweekte gelatine toe.
  2. Schik de lange vingers of stukken biscuit samen met de helft van de braambessen onderaan in de bokaal. Overgiet met de gelei en laat deze opstijven in de koelkast.
  3. Klop de slagroom samen met de bloemsuiker en de vanillesuiker op.
  4. Ontdooi de mangostukjes, mangopuree en frambozenpuree.
  5. Rooster de amandelschilfers in de pan of oven tot ze goudbruin zijn.
  6. Vul de bokaal verder in laagjes: vanillepudding, braambessen en frambozenpuree, slagroom, mango en mangopuree.
  7. Werk tenslotte af met de amandelschilfers en enkele viooltjes.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]