Gluten
Bulgur salade is een heerlijk en gezond gerecht dat perfect is voor de horeca. Dit recept in tabouleh-stijl is gemakkelijk te maken en zit boordevol smaak en voeding. De belangrijkste ingrediënten in dit recept zijn bulgur, paprika's, Kruidenmix in Mexicaanse stijl, munt, olijven, groentebouillon, rode ui, granaatappel, gekonfijte citroen, rozijnen, kurkuma, kruidenmix Yedi Baharat, olijfolie, peper en zout.
Dit recept is ook een uitstekende optie voor een buffet dat zijn klanten een veganistische en lekkere optie wil bieden. De bulgur levert een goede bron van complexe koolhydraten, terwijl de paprika's, munt en granaatappel een mooie dosis vitaminen en antioxidanten toevoegen. De olijven en gekonfijte citroen geven het gerecht een lekkere uitbarsting van smaak, terwijl de rozijnen een vleugje zoetigheid toevoegen. De kurkuma, yedi baharat en olijfolie zorgen voor een heerlijke smaak en gezondheidsvoordelen.