Ardo

Ingrediënten

400g Ardo Artisjokbodems
250g Ardo Kruidenmix alla Napoletana
500g Ardo Gegrilde aubergines parilla
800g mager rundsvlees (naaldje)
100g Parmezaanse kaas
2dl olijfolie
Ruccola
Peper en grof zout

Allergenen

Gluten, Melk

Bereidingswijze

  1. Meng de kruidenmix alla Napolitana met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  2. Schik de gegrilde aubergines parilla in een ovenschaal, besprenkel met wat olijfolie, grof zout en peper en bak gedurende 6min af in de oven op 180°C.
  3. Kook de artsisjokbodems 5 min gaar in gezouten water.
  4. Snij dunne plakjes rundsvlees en schik deze op een bord, kruid met peper en zout.
  5. Garneer met de gegrilde aubergine, dunne plakjes artisjokbodem en werk af met de kruidenolie.
  6. Decoreer met enkele blaadjes ruccola en parmezaanschilfers.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]