Ardo

Chachucka met spinazie en rode biet spekjes

Shakshuka_lentil_mix

Ingrediënten

4 porties Ardo Spinazie foglia (600gr)
500g Ardo Tricolore linzenmix
100g Ardo Rode biet spek
100g Ardo Sjalot
100g Ardo Rode paprika blokjes
15g Ardo Lookblokjes
5g Ardo Rode chili
Olijfolie
Komijn
Paprikapoeder
5dl Tomatencoulis
6 eitjes
Flatbread
Peper en zout

Allergenen

Eieren, Gluten

Bereidingswijze

  1. Stoof de spinazie folgia aan in een scheut olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  2. Stoof paprika, sjalotjes, chili en look aan in wat olijfolie, bevochtig met de tomatencoulis en breng op smaak met komijn en paprikapoeder.
  3. Schik de spinazie foglia in de ovenschalen, verdeel er de tricolore linzenmix over en overgiet met de saus.
  4. Breek per schaal 3 eitjes en werk af met de rode biet spekjes.
  5. Bak gedurende 15-20 minuten af in de oven op 180°C en serveer met flatbread.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]