Ardo

Grill mix à la Siciliana, picahna en smokey chimichurri

SICILIANA_PICANHA_CHIMICURRI_251

Ingrediënten voor 10 personen

2.5kg Grill mix à la Siciliana Ardo
1.5kg Zoete aardappelwedges Ardo
100g Tomatenblokjes Ardo
100g Smokey BBQ mix Ardo
10g Lookblokjes Ardo
10g Peterselie Ardo
1.5kg Picahna
1 limoen
olijfolie
peper en zout

Bereidingswijze

  1. Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen voordat je de picanha gaat bakken in de pan.
  2. Bak de grill mix à la Siciliana in een pan met olijfolie. Voeg de look toe en kruid met peper en zout.
    Meng de smokey BBQ mix en de tomatenblokjes met 1 dl olijfolie en smaak af met limoensap. Meng als laatste de peterselie onder de chimichurri. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bak de zoete aardappelwedges volgens instructies in de oven.
  4. Kerf met een mes een ruitpatroon in het vet van de picahna. Kruid met peper en zout.
  5. Verhit een braadpan op hoog vuur. Bak het vlees eerst 8 minuten op de vetkant. Bak het vlees daarna rondom bruin.
  6. Leg het vlees in een ovenschaal en gaar verder in een oven op 180°C.
  7. Laat het vlees 5 minuten rusten.
  8. Snijd het vlees vervolgens in dunne plakjes.
  9. Serveer de sneetjes picanha met de zoete aardappelwedges en grill mix à la Siciliana.
  10. Werk af met de smokey chimichurri.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]