Ardo

Groentemix Indian Style met takoyaki

veggie_mix_indian_style_beet_takoyaki

Voor 10 personen

• 4 kg Veggie mix Indian style Ardo
• 20 g Knoflookblokjes Ardo
• 1,5 kg steak in blokjes van 1,5 x 1,5
• Takoyaki-kruidenmix
• 70 ml teriyaki
• 1 dl zonnebloemolie

Allergenen

Soja, Sulfiet

Bereidingswijze

  1. Marineer het rundvlees gedurende 30-60 minuten met de knoflook, takoyaki-kruidenmix en teriyaki.
  2. Verwarm de Veggie mix Indian style in een pan of de oven tot alle ingrediënten warm zijn en omhuld met de saus.
  3. Laat afkoelen voor u de bakjes vult.
  4. Roerbak het vlees in de zonnebloemolie.
  5. Leg het gekoelde vlees boven op de Veggie mix.
  6. Het gerecht is klaar voor takeaway of regeneratie.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]