Ardo

Ingrediënten

2kg Ardo Volkoren penne
500g Ardo Kerstomaatjes
300g Ardo Ovengedroogde tomaatjes
50g Ardo Persillade
50g Ardo Basilicum
80g geraspte Parmezaanse kaas
50g Parmezaanschilfers
80g pijnboompitjes
1.5dl olijfolie
Sap van ½ citroen
Peper
Zout
20 plakken parmaham
125g ruccola

Allergenen

Gluten, Melk

Bereidingswijze

  1. Rooster de pijnboompitjes in de pan.
  2. Blend ze samen met de Parmezaan, de helft van de persillade, basilicum en olijfolie tot een smeuige pesto.
  3. Breng op smaak met peper en zout en werk af met wat citroensap.
  4. Marineer de kerstomaatjes met wat olijfolie, peper en zout en de rest van de persillade.
  5. Bak deze een 10-tal minuten in de oven op 180°C en koel ze terug.
  6. Ontdooi de ovengedroogde tomaatjes.
  7. Dompel de volkoren penne kort onder in kokend water of warm kort op in de steamer en koel terug.
  8. Meng de pasta met de pesto en de tomaatjes.
  9. Werk af met wat ruccola en de Parmaham en de Parmezaanschilfers
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]