Ardo

Ingrediënten

Basis pizzadeeg voor 10 pizza’s

  • 1200g bloem type 00 geschikt voor pizza
  • 700g water
  • 30g zout
  • 14g droge gist

Topping

  • 300g Ardo Ananas
  • Tomatensaus
  • 300gr gemalen mozzarella
  • 200gr hamblokjes

Allergenen

Gluten, Melk

Bereidingswijze

  1. Kneed de ingrediënten voor het deeg tot een elastisch geheel. Laat rijzen tot het volume is verdubbeld. Verdeel in 10 stukken en maak bolletjes. Laat opnieuw rijzen. Vorm een dunne bodem (zonder deegrol).
  2. Besmeer de bodem met de tomatencoulis.
  3. Werk de pizza af met de gemalen mozzarella, de hamblokjes en de ontdooide ananas.
  4. Bak de pizza af in een hete oven op een vuurvaste steen.

Ardo producten in dit recept

Terug naar boven
[general.mobile menu.close]