Ardo

Linzen-quinoa salade en ‘Beet Bacon’

BIET_BACON_COUSCOUS_EN_LENZEN_224

Ingrediënten

2kg Ardo Tricolore linzenmix
2kg Ardo Voorgekookte quinoa
500g Ardo Rode biet spekjes
100g Ardo lente-ajuin
300g Ardo Kekererwten
10g Ardo Lookblokjes
3 dl Groentebouillon
Tahin
Citroensap
Citroenzeste
Komijn
Peper
Zout
Olijfolie

Allergenen

Sesam

Bereidingswijze

  1. Breng de groentebouillon aan de kook en voeg de kekererwten toe.
  2. Mix de warme kekererwten in een blender samen met wat groentebouillon en de lookblokjes tot een gladde massa.
  3. Breng op smaak met tahin, citroensap, komijn, peper en zout.
  4. Roerbak de quinoa en de linzen samen met de rode biet spekjes in een scheut olijfolie en breng op smaak met peper en zout en koel terug.
  5. Meng de linzen en quinoa met de lente-ajuin, olijfolie, citroensap en -zeste.
  6. Serveer de salade met eventueel de humus.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]