Ardo

Maaltijdsoep met gerst in Mexicaanse stijl

ARD_22_486_MAALTIJDSOEP_BARLEY_MEXICAN_STYLE_086

Ingrediënten

  • 700g Ardo Gerst
  • 700g Ardo Brunoise mix
  • 300g Ardo Zoete maïskorrels
  • 300g Ardo zwarte bonen
  • 250 g Ardo Kruidenmix in Mexicaanse stijl
  • 2dl zure room
  • Chimichurri
  • 2l groentebouillon
  • gerookt paprikapoeder
  • 100 g tomatenpuree
  • scheutje olijfolie

Allergenen

Gluten, Selder, Melk

Bereidingswijze

Ben je op zoek naar een nieuw en spannend recept om toe te voegen aan je foodservice of catering menu? Zoek niet verder dan deze heerlijke maaltijdsoep met Ardo gerst in Mexicaanse stijl. Deze stevige en smaakvolle soep zal zeker een hit zijn bij je klanten.

Deze soep is een perfecte combinatie van hartige, rokerige en licht pittige smaken, met een vleugje romigheid van de zure room.

De brunoise mix (uien, selderij, wortelen) zorgt voor een hartige en licht zoete basis voor de soep, terwijl de kruidenmix in Mexicaanse stijl een complexe en licht pittige kick geeft. De gerookte paprika brengt een rokerige en aardse smaak die de andere kruiden in de mix aanvult. De toevoeging van tomatenpuree en groentebouillon geeft de soep een rijke, licht zoete en licht pittige smaak.

De gerst, zoete maïskorrels en zwarte bonen geven de soep een stevige en bevredigende textuur, terwijl ze een nootachtige en licht zoete smaak toevoegen. De zure room geeft de soep een romige en licht pittige afwerking, terwijl de besprenkeling met chimichurri zorgt voor een frisse en kruidige noot die de algehele smaak opfleurt.

Instructies:

  1. Begin met het sauteren van de brunoise mix samen met de kruidenmix in Mexicaanse stijl in een scheutje olijfolie.
  2. Voeg de groentebouillon, tomatenpuree en gerookt paprikapoeder toe aan de pan. Laat alles samen even sudderen.
  3. Zodra de bouillon is doordrenkt met de smaken van de kruiden, voeg je de gerst, Zoete maïskorrels en Zwarte bonen toe aan de pan.
  4. Laat de soep nog 20-30 minuten sudderen, of tot de gerst en bonen zacht zijn.
  5. Als de soep klaar is, schep hem dan in een diep bord en top hem af met een lepel zure room en een toefje chimichurri.

Deze Maaltijdsoep met Gerst in Mexicaanse Stijl is niet alleen heerlijk, maar zit ook boordevol voedingsstoffen. De gerst levert een goede bron van vezels en eiwitten, terwijl de zwarte bonen rijk zijn aan antioxidanten en mineralen. De Kruidenmix in Mexicaanse stijl geeft een unieke en smaakvolle draai aan de traditionele soep. Serveer het op je volgende catering evenement en kijk hoe je gasten het genieten!

Ontdek ook deze nieuwe recepten

Bloemkool nasi goreng

Meer info
COLIFLOWER_NASI_GORENG_362

Bonen & bonen salade

Meer info
BONEN_EN_PEULVRUCHTENSALADE_169

Braambes en mango trifle

Meer info
FRUIT_TRIFFLE_302

Bulgur salade - tabouleh stijl

Meer info
BULGUR_GRANAATAPPEL_291

Donburri met bulgur, zoete aardappel en sugar snap peas

Meer info
ARD_22_486_DONBURI_MET_BULGUR_209

Edamame in de peul met grof zeezout

Meer info
EDAMAME_SALT_324

Edamame in de peul op Aziatische wijze

Meer info
EDAMAME_SOY_SAUCE_332

Gebakken Sint Jacobsoester, quinoa, linzen en mosseljus met tuinerwten

Meer info
LINZENMIX_COQUILLE_152

Gegrilde zalm, geroerbakte mix van oude granen en miso-mousseline op Scandinavische wijze

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_MET_SCANDINAVIAN_STYLE_MOUSSELINE_GRILLED_SALMON_045

Geroosterde butternut, burrata en gezouten ‘beet bacon’ granola

Meer info
BURATA_EN_POMPOEN_234

Gerst risotto met pompoen en woudpaddestoelen mix, Reypenaer VSOP

Meer info
ARD_22_486_BARLEY_RISSOTO_MET_BUTTERNUT_EN_CHAMPIGNONS_060

Griekse yoghurt met fruit brunoise en krokante quinoa

Meer info
FRUITBRUNOISE_QUINOA_YOGHURT_308

Gumbo met bulgur, kalkoen en chorizo recept

Meer info
GUMBOKALKOEN_EN_CHORIZO_EN_BULGUR_269

Kip met gebakken appelschijfjes, broccoli en bruine rijst

Meer info
KIP_RIJST_BROCCOLI_EN_APPELTJES_231

Kruidige braambessen crumble met vanille-ijs

Meer info
BLACKBERRY_CRISP_351

Mango dessert met vanille

Meer info
MANGO_DESSERT_WITTE_CHOCOLADE_338

Mexicaanse rijstschotel

Meer info
RIJSTSCHOTEL_250

Mix van oude granen met Rode kool, Pompoen en varkensvleesreepjes

Meer info
ANCIENT_GRAIN_VARK_BONEN_WORTEL_378

Mix van oude granen, gemarineerde St. Jacobs oester, avocado en erwtensalsa

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_MET_COQUILLES_ASIAN_STYLE_034

Mix van oude granen, woudpaddestoelen mix, artisjokbodems, sperziebonen en truffelmayo

Meer info
ANCIENT_GRAIN_MIX_CHAMPIGNONS_EN_TRUFFEL_MAYO_386

Napolitaanse gehaktballetjes met bruine rijst en tuinerwten

Meer info
BALLETJES_IN_TOMATENSAUS_MET_RIJST_223

Pokébowl Asian style

Meer info
HAWAI_POKE_BOWL_048

Pokébowl Nordic style

Meer info
NORDIC_STYLE_POKE_BOWL_017

Ricotta muffins met braambessen

Meer info
RICOTTACAKE_BRAAMBESSEN_329

Roergebakken bloemkool rijst in Aziatische stijl, zalmballetjes en gegrilde asperges

Meer info
BLOEMKOOLRIJST_MET_ZALMKROKET_zalm_wat_rozer_maken_284

Salade van gerst, pompoen en feta

Meer info
BARLEYSALADE_MET_BUTTERNUT_EN_AVOCADO_298

Soep van witte cannellini bonen met rode biet spekjes

Meer info
WITTE_BONEN_SOEP_BEETBACON_125

Spinaziestoemp, rode biet burger, kerstomaatjes en rode biet spekjes

Meer info
beetroot_burger_spinaziestoemp

Stamppot van gerst, boerenkool en bloemkool

Meer info
STOOFPOTJE_BARLEY_GERST_BOERENKOOL_263

Tajine met kip en bulgur

Meer info
ARD_22_486_TAJINE_MET_COUSCOUS_EN_BULGUR_MEXICAN_STYLE_104

Thousand Islands oude granen salade

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_1000_EILANDS_023

Zwarte bonen & butternut gratin

Meer info
BLACKBEAN_PUMKIN_ENCHILADA_SHOTEL_204
Toon alle nieuwe recepten
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]