Ardo

Mix van oude granen met Rode kool, Pompoen en varkensvleesreepjes

ANCIENT_GRAIN_VARK_BONEN_WORTEL_378

Ingrediënten

  • 1,2kg Ardo Mix van oude granen
  • 300g Ardo Rode kool
  • 300g Ardo Pompoen kubus 15x15 Bio.
  • 200 g Ardo Edamame sojabonen 
  • 20g Ardo Kruidenmix op Aziatische wijze
  • 800g Varkensvleesreepjes 
  • Shot olijfolie
  • Witte wijnazijn
  • Sesamolie 
  • Sumac
  • Peper en zout 

Allergenen

Soja, Melk

Bereidingswijze

Als het gaat om gezonde en heerlijke maaltijdopties voor de foodservice en catering is dit Ardo ancient grain recept een fantastische keuze. Niet alleen zitten ze boordevol voedingsstoffen, maar ze vormen ook een unieke en smaakvolle basis voor allerlei gerechten. In dit recept gebruiken we de mix van oude granen van Ardo als basis, en combineren die met een mix van verse en smaakvolle ingrediënten, waaronder Ardo rode kool, pompoen in blokjes, Ardo edamame sojabonen en varkensvleesreepjes.

  1. Roerbak in een grote pan de mix van oude granen in een scheutje olijfolie. Breng op smaak met zout, peper en wat sumak. Kook ongeveer 8-10 minuten, of tot de granen zacht en licht geroosterd zijn.
  2. Bak in een andere pan de Pompoen kubus in blokjes in wat olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Kook ongeveer 8-10 minuten, of tot de Pompoen zacht en lichtbruin is.
  3. Breng een pan water aan de kook en dompel de edamame sojabonen er kort in. Laat uitlekken en zet apart.
  4. Verwarm in een aparte pan de rode kool en marineer met olijfolie, kruidenmix op Aziatische wijze, witte wijnazijn en wat sesamolie. Kook ongeveer 5-7 minuten, of tot de kool verwelkt is en doordrenkt met smaak.
  5. Bak in een aparte pan de varkensvleesreepjes gaar en lichtbruin.
  6. Leg om te monteren de Mix van oude granen op een grote schaal en leg daarop de rode kool, pompoen en edamame sojabonen. Schik de varkensvleesreepjes erop en garneer met extra sumak, peper en zout naar smaak.

Kortom, dit recept voor oude granen met rode kool, blokjes butternut en varkensvleesreepjes is een heerlijke en voedzame optie voor de foodservice en catering. Het gebruikt Ardo's mix van granen als basis en combineert die met verse ingrediënten als Rode kool, Pompoen, edamame sojabonen en varkensvleesreepjes. Het gerecht is gekruid met een verscheidenheid aan kruiden en oliën, waardoor het smaakvol en goed afgerond is. Het recept is gemakkelijk te volgen en kan als een complete maaltijd worden opgediend. Dit recept is perfect voor wie op zoek is naar een gezonde, lekkere en unieke maaltijdoptie.

Ontdek ook deze nieuwe recepten

Bloemkool nasi goreng

Meer info
COLIFLOWER_NASI_GORENG_362

Bonen & bonen salade

Meer info
BONEN_EN_PEULVRUCHTENSALADE_169

Braambes en mango trifle

Meer info
FRUIT_TRIFFLE_302

Bulgur salade - tabouleh stijl

Meer info
BULGUR_GRANAATAPPEL_291

Donburri met bulgur, zoete aardappel en sugar snap peas

Meer info
ARD_22_486_DONBURI_MET_BULGUR_209

Edamame in de peul met grof zeezout

Meer info
EDAMAME_SALT_324

Edamame in de peul op Aziatische wijze

Meer info
EDAMAME_SOY_SAUCE_332

Gebakken Sint Jacobsoester, quinoa, linzen en mosseljus met tuinerwten

Meer info
LINZENMIX_COQUILLE_152

Gegrilde zalm, geroerbakte mix van oude granen en miso-mousseline op Scandinavische wijze

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_MET_SCANDINAVIAN_STYLE_MOUSSELINE_GRILLED_SALMON_045

Geroosterde butternut, burrata en gezouten ‘beet bacon’ granola

Meer info
BURATA_EN_POMPOEN_234

Gerst risotto met pompoen en woudpaddestoelen mix, Reypenaer VSOP

Meer info
ARD_22_486_BARLEY_RISSOTO_MET_BUTTERNUT_EN_CHAMPIGNONS_060

Griekse yoghurt met fruit brunoise en krokante quinoa

Meer info
FRUITBRUNOISE_QUINOA_YOGHURT_308

Gumbo met bulgur, kalkoen en chorizo recept

Meer info
GUMBOKALKOEN_EN_CHORIZO_EN_BULGUR_269

Kip met gebakken appelschijfjes, broccoli en bruine rijst

Meer info
KIP_RIJST_BROCCOLI_EN_APPELTJES_231

Kruidige braambessen crumble met vanille-ijs

Meer info
BLACKBERRY_CRISP_351

Maaltijdsoep met gerst in Mexicaanse stijl

Meer info
ARD_22_486_MAALTIJDSOEP_BARLEY_MEXICAN_STYLE_086

Mango dessert met vanille

Meer info
MANGO_DESSERT_WITTE_CHOCOLADE_338

Mexicaanse rijstschotel

Meer info
RIJSTSCHOTEL_250

Mix van oude granen, gemarineerde St. Jacobs oester, avocado en erwtensalsa

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_MET_COQUILLES_ASIAN_STYLE_034

Mix van oude granen, woudpaddestoelen mix, artisjokbodems, sperziebonen en truffelmayo

Meer info
ANCIENT_GRAIN_MIX_CHAMPIGNONS_EN_TRUFFEL_MAYO_386

Napolitaanse gehaktballetjes met bruine rijst en tuinerwten

Meer info
BALLETJES_IN_TOMATENSAUS_MET_RIJST_223

Pokébowl Asian style

Meer info
HAWAI_POKE_BOWL_048

Pokébowl Nordic style

Meer info
NORDIC_STYLE_POKE_BOWL_017

Ricotta muffins met braambessen

Meer info
RICOTTACAKE_BRAAMBESSEN_329

Roergebakken bloemkool rijst in Aziatische stijl, zalmballetjes en gegrilde asperges

Meer info
BLOEMKOOLRIJST_MET_ZALMKROKET_zalm_wat_rozer_maken_284

Salade van gerst, pompoen en feta

Meer info
BARLEYSALADE_MET_BUTTERNUT_EN_AVOCADO_298

Soep van witte cannellini bonen met rode biet spekjes

Meer info
WITTE_BONEN_SOEP_BEETBACON_125

Spinaziestoemp, rode biet burger, kerstomaatjes en rode biet spekjes

Meer info
beetroot_burger_spinaziestoemp

Stamppot van gerst, boerenkool en bloemkool

Meer info
STOOFPOTJE_BARLEY_GERST_BOERENKOOL_263

Tajine met kip en bulgur

Meer info
ARD_22_486_TAJINE_MET_COUSCOUS_EN_BULGUR_MEXICAN_STYLE_104

Thousand Islands oude granen salade

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_1000_EILANDS_023

Zwarte bonen & butternut gratin

Meer info
BLACKBEAN_PUMKIN_ENCHILADA_SHOTEL_204
Toon alle nieuwe recepten
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]