Ardo

Mix van oude granen, woudpaddestoelen mix, artisjokbodems, sperziebonen en truffelmayo

ANCIENT_GRAIN_MIX_CHAMPIGNONS_EN_TRUFFEL_MAYO_386

Ingrediënten

  • 1,2kg Ardo Mix van oude granen
  • 500g Ardo Woudpaddestoelen mix
  • 300g Ardo Artisjokbodems
  • 300g Ardo Sperziebonen - Biologisch
  • 50 g Ardo Sjalotten
  • 20g Ardo Knoflookblokjes
  • 20g Ardo Dragon
  • Dragon azijn
  • Olijfolie 
  • Truffelmayonaise 
  • Peper en zout 

Bereidingswijze

Dit recept voor een salade met mix van oude granen, woudpaddestoelen, artisjokbodems, sperziebonen en truffelmayo is niet alleen heerlijk, maar zit ook boordevol voedingsstoffen die je gasten een voldaan en energiek gevoel zullen geven.

De Ardo mix van granen bevat boekweit, witte en rode quinoa, en bruine en zwarte rijst. Deze granen staan bekend om hun hoge vezel- en eiwitgehalte, en om een verscheidenheid aan vitaminen en mineralen. Ze vormen een heerlijke en gezonde basis voor deze salade.

Om wat smaken en texturen toe te voegen bevat de salade ook Ardo's woudpaddestoelen mix, artisjokbodems en hele sperziebonen. De woudpaddestoelen zijn een geweldige bron van vitamine D, terwijl de artisjokken veel antioxidanten bevatten en de groene bonen vitamine K en vitamine C. Al deze ingrediënten worden gaar gekookt, in gezouten water of in de stoomoven, en terug gekoeld voordat de salade wordt samengesteld.

  1. Kook de boontjes en de artisjokbodems gaar in gezouten water of de steamer. Warm de oude granenmix op in de steamer. Koel alles terug.
  2. Om de salade wat extra pit te geven, sauteren we de Woudpaddestoelen mix met lookblokjes en een scheutje olie nadat we ze kort gestoomd hebben. De knoflook geeft een lekker aroma en smaak aan de salade, terwijl de olie ervoor zorgt dat de paddenstoelen sauteren en nog meer smaak krijgen.
  3. Om de salade af te maken brengen we de mix van oude granen op smaak met peper, zout, olijfolie en een scheutje dragonazijn en dragon. De dragonazijn voegt een lekkere pittige smaak toe, terwijl de dragon een vleugje frisheid en anijssmaak geeft. Om het ten slotte een extra vleugje luxe te geven, serveren we de salade met een royale dot truffelmayonaise.
  4. Om de salade samen te stellen hoef je alleen maar de mix van oude granen op een bord te leggen en daarop de gebakken champignons, artisjokbodems en sperziebonen. Voeg tot slot een lepel truffelmayonaise toe en serveer direct.

Deze salade met met mix van oude granen, woudpaddestoelen, artisjokbodems, sperziebonen en truffelmayo is een perfecte optie voor foodservice en catering. Hij is gemakkelijk te maken, heerlijk en gezond. Het is een geweldige manier om indruk te maken op je gasten met een unieke en bevredigende maaltijd. En als bonus is het heel veelzijdig en kan het als bij- of hoofdgerecht worden geserveerd. Dus als je de volgende keer op zoek bent naar een nieuw menu-item, probeer dan eens dit recept voor een salade met mix van oude granen, woudpaddestoelen, artisjokbodems, sperziebonen en truffelmayo.

Ontdek ook deze nieuwe recepten

Bloemkool nasi goreng

Meer info
COLIFLOWER_NASI_GORENG_362

Bonen & bonen salade

Meer info
BONEN_EN_PEULVRUCHTENSALADE_169

Braambes en mango trifle

Meer info
FRUIT_TRIFFLE_302

Bulgur salade - tabouleh stijl

Meer info
BULGUR_GRANAATAPPEL_291

Donburri met bulgur, zoete aardappel en sugar snap peas

Meer info
ARD_22_486_DONBURI_MET_BULGUR_209

Edamame in de peul met grof zeezout

Meer info
EDAMAME_SALT_324

Edamame in de peul op Aziatische wijze

Meer info
EDAMAME_SOY_SAUCE_332

Gebakken Sint Jacobsoester, quinoa, linzen en mosseljus met tuinerwten

Meer info
LINZENMIX_COQUILLE_152

Gegrilde zalm, geroerbakte mix van oude granen en miso-mousseline op Scandinavische wijze

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_MET_SCANDINAVIAN_STYLE_MOUSSELINE_GRILLED_SALMON_045

Geroosterde butternut, burrata en gezouten ‘beet bacon’ granola

Meer info
BURATA_EN_POMPOEN_234

Gerst risotto met pompoen en woudpaddestoelen mix, Reypenaer VSOP

Meer info
ARD_22_486_BARLEY_RISSOTO_MET_BUTTERNUT_EN_CHAMPIGNONS_060

Griekse yoghurt met fruit brunoise en krokante quinoa

Meer info
FRUITBRUNOISE_QUINOA_YOGHURT_308

Gumbo met bulgur, kalkoen en chorizo recept

Meer info
GUMBOKALKOEN_EN_CHORIZO_EN_BULGUR_269

Kip met gebakken appelschijfjes, broccoli en bruine rijst

Meer info
KIP_RIJST_BROCCOLI_EN_APPELTJES_231

Kruidige braambessen crumble met vanille-ijs

Meer info
BLACKBERRY_CRISP_351

Maaltijdsoep met gerst in Mexicaanse stijl

Meer info
ARD_22_486_MAALTIJDSOEP_BARLEY_MEXICAN_STYLE_086

Mango dessert met vanille

Meer info
MANGO_DESSERT_WITTE_CHOCOLADE_338

Mexicaanse rijstschotel

Meer info
RIJSTSCHOTEL_250

Mix van oude granen met Rode kool, Pompoen en varkensvleesreepjes

Meer info
ANCIENT_GRAIN_VARK_BONEN_WORTEL_378

Mix van oude granen, gemarineerde St. Jacobs oester, avocado en erwtensalsa

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_MET_COQUILLES_ASIAN_STYLE_034

Napolitaanse gehaktballetjes met bruine rijst en tuinerwten

Meer info
BALLETJES_IN_TOMATENSAUS_MET_RIJST_223

Pokébowl Asian style

Meer info
HAWAI_POKE_BOWL_048

Pokébowl Nordic style

Meer info
NORDIC_STYLE_POKE_BOWL_017

Ricotta muffins met braambessen

Meer info
RICOTTACAKE_BRAAMBESSEN_329

Roergebakken bloemkool rijst in Aziatische stijl, zalmballetjes en gegrilde asperges

Meer info
BLOEMKOOLRIJST_MET_ZALMKROKET_zalm_wat_rozer_maken_284

Salade van gerst, pompoen en feta

Meer info
BARLEYSALADE_MET_BUTTERNUT_EN_AVOCADO_298

Soep van witte cannellini bonen met rode biet spekjes

Meer info
WITTE_BONEN_SOEP_BEETBACON_125

Spinaziestoemp, rode biet burger, kerstomaatjes en rode biet spekjes

Meer info
beetroot_burger_spinaziestoemp

Stamppot van gerst, boerenkool en bloemkool

Meer info
STOOFPOTJE_BARLEY_GERST_BOERENKOOL_263

Tajine met kip en bulgur

Meer info
ARD_22_486_TAJINE_MET_COUSCOUS_EN_BULGUR_MEXICAN_STYLE_104

Thousand Islands oude granen salade

Meer info
ARD_22_486_SALAD_ANCIENT_GRAIN_1000_EILANDS_023

Zwarte bonen & butternut gratin

Meer info
BLACKBEAN_PUMKIN_ENCHILADA_SHOTEL_204
Toon alle nieuwe recepten
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]