Ardo

Ingrediënten

  • 50 g rode biet blokjes - Ardo 
  • 50 g munt - Ardo 
  • 700 g fruit brunoise - Ardo 
  • 250 g aquafaba (vocht van kikkererwten)
  • 500 g kristalsuiker
  • kleurstof groen
  • 640 g kristalsuiker
  • 1000 ml Greek Style soya Natuur 
  • 480 ml water
  • 100 g pistachenoten

Bereidingswijze

  1. Pavlova: Wrijf een mengkom in met citroensap. Klop de aquafaba op. Eens mooi opgesteven voeg je de suiker beetje bij beetje toe. Klop tot mooie pieken. Spuit in vormen en laat 8 uur drogen op 100°.
  2. Meng 50 g rode biet blokjes met 240 g water en 320 g suiker voor de rode bietensiroop. Laat inkoken tot een stroperige massa en passeer.
  3. Meng 50 g munt met 240 g water en 320 g suiker voor de groene muntsiroop. Laat inkoken tot een stroperige massa, voeg groene kleurstof toe en passeer.
  4. Klop de Greek Nature los en dresseer dit op de pavlova.
  5. Schik het fruit en de pistaches erover en werk af met de gekleurde siropen.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]