Ardo

Pizzawrap met zoete aardappel en Mexicaanse kip

sweet_potato_pizza_wrap_with_mexican_chicken

Voor 10 personen

• 500 g Zoete aardappelpuree Ardo
• 100 g Mix salsa Mexicana Ardo
• 200 g Rode biet spekjes Ardo
• 200 g Geroosterde maïs Mexicana Ardo
• 200 g Halve avocado’s Ardo
• 150 g cheddar
• 10 wraps
• 300 g kipfilet
• Peper en zout

Allergenen

Gluten, Melk

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de zoete aardappelpuree en meng met de Mix salsa Mexicana en de helft van de cheddar.
  2. Kruid de kip en gril ze in de pan of oven.
  3. Ontdooi de avocado en maak een guacamole; breng op smaak met limoensap, olijfolie en peper en zout.
  4. Leg een laagje van de zoete aardappelpuree op de wrap, voeg stukjes gegrilde kip en geroosterde maïs Mexicana toe.
  5. Bak de rode biet spekjes gedurende 10 minuten in de oven op 180°C.
  6. Werk af met de rest van de cheddar en het bietenspek en bak gedurende 6-8 minuten in de oven.
  7. Werk de pizza af met een lepel guacamole.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]