Ardo

Ingrediënten

2kg Ardo Basmati rijst
500g Ardo Mango
300g Ardo Edamame sojabonen
30g Ardo Kruidenmix op Thaise wijze
1kg scampi’s
3 kropjes little gem sla
2 limoentjes
2 komkommers
100g gepekelde rode ui
Sushi azijn
Zwarte sesam
Chili of sojasaus
Olijfolie
Zout

Allergenen

Soja, Schaaldieren, Sesam

Bereidingswijze

  1. Stoom de Basmati rijst en breng op smaak met de sushiazijn. Laat de rijst terug afkoelen.
  2. Ontdooi de mango.
  3. Stoom de Edamame sojabonen kort en laat terug afkoelen.
  4. Bak de scampi in wat olijfolie en breng op smaak met de kruidenmix op Thaise wijze en wat zout.
  5. Snij dunne plakjes van de komkommer en rol ze op. Was de sla.
  6. Schik alle ingrediënten op de gemarineerde rijst, werk af met een stukje limoen, wat zwarte sesam en een takje koriander.
  7. Serveer met chili en/of sojasaus.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]