Ardo

Ingrediënten

1kg Ardo Quinoa
1kg Ardo Tricolore linzenmix
500g Ardo Bloemkoolroosjes
500g Ardo Gegrilde aubergines
300g Ardo Kekererwten
100g Ardo Witte Cannellini bonen
100g Ardo Rode Kidneybonen
10g Ardo Lookblokjes
5g Ardo Munt
5g Ardo Koriander
Sap van 1 limoen
200g yoghurt
50g pistachenoten
2 granaatappel
Sushiazijn
Honing
Raz el hanout
Gerookt paprikapoeder
Olijfolie
Peper en zout

Allergenen

Melk

Bereidingswijze

  1. Maak de linzen en de quinoa warm in de steamer, breng op smaak met de sushiazijn en laat terug afkoelen.
  2. Meng de bloemkoolroosjes met raz el hanout en wat olijfolie en bak in de 15 min in de oven op 180°C. Werk de aubergines af met wat olijfolie, peper en zout en bak ze kort in de oven tot ze warm zijn.
  3. Stoom de cannellini bonen en rode kidneybonen kort en koel terug.
  4. Meng de kekererwten met wat gerookt paprikapoeder en olijfolie en pof ze in de oven.
  5. Meng de yoghurt met munt, koriander en look. Breng op smaak met wat limoensap, honing en peper en zout.
  6. Vul een bowl met de quinoa-linzenmix en werk deze af met alle groenten en peulvruchten.
  7. Werk af met wat granaatappel en gebroken pistachenootjes
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]