Ardo

Ingrediënten

2kg Ardo Zoete aardappelblokjes
500g Ardo Geroosterde mais Mexicana
250g Ardo Kruidenmix in Mexicaanse stijl
200g Ardo Ovengedroogde tomaatjes
200g Ardo Zwarte bonen
10 Ardo Halve avocado’s
500g gebraiseerd spek
2 rode ajuin
2 limoentjes
Olijfolie
Zout

Marinade spek

100g Ardo Barbecue-kruidenmix
50ml BBQ saus
50ml ketchup
1el mosterd
2el honing
½el teriyaki

Allergenen

Gluten, Melk, Mosterd, Soja

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en bestrijk het spek ermee. Bak in de oven op 180°C gedurende een 15-20 minuten.
  2. Meng de zoete aardappelblokjes met 200g Kruidenmix in Mexicaanse stijl, een flinke scheut olijfolie en wat zout. Bak deze daarna in de oven op 180°C gedurende 25 minuten en laat terug afkoelen.
  3. Bak de geroosterde mais Mexicana kort op en laat terug koelen.
  4. Stoom kort de zwarte bonen en laat terug afkoelen.
  5. Ontdooi de avocado en de ovengedroogde tomaatjes.
  6. Snij de rode ui en limoen in schijfjes.
  7. Bak de wraps krokant in een bowl zodat ze kunnen opgevuld worden met de zoete aardappel.
  8. Meng de rest van de kruidenmix in Mexicaanse stijl met een flinke scheut olijfolie.
  9. Schik de ingrediënten in de wraps en besprenkel de bowl met de olijfolie in Mexicaanse stijl.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]