Ardo

Ingrediënten

AMANDEL-QUINOA BALLS:

  • 170 g Quinoa voorgekookt - Ardo 
  • 60 g amandelpasta
  • 110 ml agavesiroop
  • 85 g gemalen lijnzaad
  • 150 g pruimen, gedroogd
  • 30 g gojibessen
  • 60 g kokosolie 

KRUIDIGE POMPOENBALLS:

  • 110 g pompoen puree - Ardo 
  • 120 g amandelpasta
  • 85 g esdoornsiroop
  • ½ tl kaneel gemalen 
  • ½ tl pimentpoeder (1,73g)
  • 115 g havermout
  • 45 g pompoenpitten
  • 50 g rozijnen
  • 2 el chiazaad
  • 60 g kokosolie 

Bereidingswijze

  1. Amandel-quinoaballs: Cutter de pruimen met de gojibessen tot een puree. Smelt de kokosolie. Meng alle ingrediënten in een kom goed. Portioneer en vorm de balletjes.
  2. Kruidige pompoenballetjes: Meng de pompoenpuree met de amandelpasta, de ahornsiroop en de specerijen in een kom. Voeg de havermout toe met de pompoenpitten, rozijnen en chiazaad. Laat opstijven in de koelkast. Portioneer en vorm de balletjes.
  3. Tip: Rol de balletjes door kokosrasp en gegrilde havervlokken voor een extra ‘bite’.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]