Ardo

Quiche met zoete aardappel, spinazie en andijvie

QUICHE_ZOETE_AARDAPPEL_SPINAZIE_ANDIJVIE_212

Ingrediënten

500g Ardo Zoete aardappelpuree
600g Ardo Spinazie foglia
100g Ardo Ajuinblokjes
300g Ardo Andijvie
2.5dl Room
5 eieren
50g boter
Kruimeldeeg
Paprikapoeder
peper en zout

Allergenen

Eieren, Gluten, Melk

Bereidingswijze

  1. Stoom de spinazie foglia en de andijvie een 5-tal minuten tot ze ontdooid zijn.
  2. Stoof de ajuinblokjes aan in de boter, voeg de spinazie en andijvie toe, laat even doorstoven en breng op smaak met peper en zout.
  3. Ontdooi de zoete aardappelpuree, meng met de room en de eieren. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
  4. Beleg de vorm met het kruimeldeeg.
  5. Vul met de spinazie/andijvie mengeling.
  6. Giet de zoete aardappelvulling erover en bak 25-30 minuten in de oven op 180°C.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]