Ardo

Voor 10 personen

• 2 kg Witte rijst Ardo
• 1 kg Rodebietblokjes Ardo
• 500 g Mango Ardo
• 450 g Falafel Ardo
• 400 g Edamame sojabonen Ardo
• 350 g Halve avocado’s Ardo
• 300 g Kekererwten Ardo
• 300 g Rode biet spekjes Ardo
• 1 dl zonnebloemolie
• 1 dl sushisaus
• 20 g gomasio

Allergenen

Soja, Gluten

Bereidingswijze

  1. Roerbak de rijst en rode biet in de zonnebloemolie. Breng op smaak met sushisaus.
  2. Ontdooi de mango en avocado.
  3. Verwarm de edamame en kikkererwten kort in kokend water, koel onmiddellijk af.
  4. Bak de rode biet spekjes en de falafel in de oven op 180°C gedurende 10-15 minuten.
  5. Serveer alle ingrediënten boven op de roze rijst.
  6. Werk af met wat gomasio.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]