Ardo

Salade van groenkool met butternut squash en komkommer

SALADE_BOERENKOOL_BUTTERNUT_00011_jpeg

Ingrediënten voor 4 personen

300 g Ardo groenkool/boerekool
200 g blokjes Ardo butternut squash
60 g Ardo komkommer
30 g Ardo gesneden rode ui
2 theelepels Ardo gember,
2 eetlepels olijfolie,
2 theelepels sojasaus,
1 eetlepel vers limoensap,
2 theelepels sesamolie,
1 theelepel suiker,
1 eetlepel water
1/2 theelepel zout,
1/3 theelepel peper

Allergenen

Sesam, Soja

Bereidingswijze

  1. Breng de groenkool kort aan de kook, laat uitlekken en afkoelen.
  2. Rooster de butternut squash.
  3. Meng de groenkool, komkommer, rode ui en butternutblokjes door elkaar.
  4. Maak de vinaigrette: meng de sojasaus met de gepureerde gember, het limoensap, de sesamolie, de suiker en het water.
  5. Breng de groenten op smaak met deze vinaigrette en dien op.
  6. U kunt deze salade nog versieren met gehakte pinda's of reepjes rauwe ham.

 

Terug naar boven
[general.mobile menu.close]