Ardo

Smokey hamburger met rode biet spekjes

smokey_beet_bacon_burger

Voor 10 personen

10 Groenteburgers Ardo
200 g Rode biet spekjes Ardo
50 g Mix Smokey BBQ Ardo
10 g Bieslook Ardo
200 g ketchup
10 hamburgerbroodjes
10 plakjes cheddar
½ sla
100 g mayonaise

Allergenen

Gluten, Eieren, Melk, Selder

Bereidingswijze

  1. Meng met de mayonaise met de bieslook.
  2. Meng de ketchup met de Mix Smokey BBQ.
  3. Frituur de groenteburgers gedurende 3-4 minuten en leg de cheddar erbovenop.
  4. Bak de rode biet spekjes in de oven op 180°C gedurende 10-15 minuten.
  5. Verdeel wat smokey ketchup op het broodje, voeg de hamburger en de sla toe, werk af met de bieslookmayo en de krokante rode biet spekjes.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]