Ardo

Soep van witte cannellini bonen met rode biet spekjes

WITTE_BONEN_SOEP_BEETBACON_125

Ingrediënten

500g Ardo Cannelini bonen
200g Ardo Ajuinblokjes
200g Ardo Knolselderbokjes
200g Ardo Preiringen
200g Ardo Brunoise mix
100g Ardo Rode biet spekjes
20g Ardo Bieslook
20g boter of margarine
10g look
2l groentebouillon

Allergenen

Selder, Melk

Bereidingswijze

  1. Stoof de ajuinblokjes, knolselder, prei en look aan in de boter en bevochtig met de groentebouillon.
  2. Als de groenten gaar zijn, voeg 400g witte cannelini bonen toe. Breng ze nog even aan de kook en mix tot een gladde soep.
  3. Werk de gemixte soep af met brunoise mix en de rest van de cannelini bonen en breng terug aan de kook en werk af met wat bieslook.
  4. Bak de rode biet spekjes 12 minuten in de oven op 180°C tot ze mooi krokant zijn.
  5. Serveer ze apart als krokante garnituur bij de soep.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]