Ardo

Spinaziestoemp, rode biet burger, kerstomaatjes en rode biet spekjes

beetroot_burger_spinaziestoemp

Ingrediënten

1.5kg Ardo Spinazie ‘Foglia’
200g Ardo Rode biet spekjes
100g Ardo sjalotten
50g Ardo Kruidenmix all’Italiana
10g Ardo Knoflookblokjes
10 Ardo Rode biet burgers
2kg aardappelpuree
1kg kerstomaatjes
50g boter of margarine
1dl olijfolie
Peper en zout

Allergenen

Gluten, Mosterd, Soja, Sulfiet, Eieren, Melk

Bereidingswijze

  1. Stoom de spinazie kort tot hij ontdooid is.
  2. Stoof de sjalotjes en look aan in de boter, maak de spinazie ‘Foglia’ wat los en stoof deze mee. Breng op smaak met peper en zout. Meng daarna de spinazie onder de aardappelpuree.
  3. Meng de kerstomaatjes in een ovenschaal met de olijfolie en de Kruidenmix all’Italiana. Warm 12 minuten in de oven op 180°C.
  4. Bak de rode biet burger en de rode biet spekjes in de oven volgens e instructies op de verpakking.
  5. Serveer samen.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]