Ardo

Stoofpotje kip met Nordic mix op Scandinavian wijze

SCANDINAVIAN_STYLE_TURKEY_STEW_NORDIC_MIX_095

Ingrediënten

2kg Ardo Veggie mix Nordic style 
150g Ardo kruidenmix op Scandinavische wijze 
500g Ardo Tuinerwtjes 
1.5kg kippenstoofvlees 
2l kippenbouillon 
2 dl room 
Roux 
Peper en zout 
Citroensap  

Allergenen

Gluten, Soja, Melk

Bereidingswijze

  1. Gaar het kippenstoofvlees in de kippenbouillon. 
  2. Haal het gare vlees uit de bouillon en passeer de bouillon door een zeef. 
  3. Kook of stoom de tuinerwtjes kort en koel ze direct terug af. 
  4. Bind de bouillon met de roux, werk af met de room en breng op smaak met peper en zout en wat citroensap. 
  5. Voeg het kippevlees terug toe en werk het geheel af  met de kruidenmix op Scandinavische wijze en de tuinerwtjes.  
  6. Warm de vegigie mix Nordic style op in de pan of de oven, serveer het kippestoofpotje met de groentemix. 
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]