Ardo

Trifle met aardbeien en quinoa granola

Trifle_met_aardbeien_en_quinoa_granola

Ingrediënten

  • 280 g Quinoa voorgekookt - Ardo 
  • 1000 g Aardbei fruit puree - Ardo 
  • 500 g Fruit brunoise - Ardo 
  • 135 g Havervlokken
  • Speculaaskruiden 
  • 60 g esdoornsiroop
  • 15 g olijfolie
  • 55 g zonnebloempitten
  • 35 g pompoenpitten
  • 50 g cacao Nibs
  • 1500 g Greek Style soya Natuur 

Bereidingswijze

  1. Meng de quinoa met de havervlokken, speculaaskruiden, esdoornsiroop, olijfolie, zonnebloempitten en pompoenpitten in een ruime kom.
  2. Verdeel de granola in een dunne laag op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in 25 minuten op 180° goudbruin. Roer af en toe om.
  3. Serveer in laagjes met de aardbeienpuree, de Greek style en fruit brunoise
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]