Ardo

Veggie pizzawrap baba ganoush, tricolore paprika en feta

veggie_pizza_wrap_baba_ganoush_tricolore_peppers_and_feta

Voor 10 personen

• 500 g Gegrilde aubergines parrilla Ardo
• 300 g Paprikareepjes rood/groen/geel bio Ardo
• 500 g baba ganoush
• 10 wraps
• 0,5 dl olijfolie
• 300 g feta
• 100 g rucola
• Lahtor-specerijenmix

Allergenen

Gluten, Melk, Sesam

Bereidingswijze

  1. Leg de gegrilde aubergines parrilla samen met de paprikareepjes op een bakplaat, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
  2. Bak in de oven gedurende 5-8 minuten op 180°C.
  3. Spreid een laagje baba ganoush op de wrap, werk af met groenten en feta.
  4. Bak gedurende 5 minuten in een warme oven.
  5. Kruid met wat Lahtor en eindig met de rucola.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]