Ardo

Wrap met ‘smokey pulled pork’ en koolsla

wrap_smokey_pulled_pork_and_coleslaw

Voor 10 personen

• 500 g Witte kool Ardo
• 500 g Wortelreepjes 3x3 Ardo
• 125 g Mix Smokey BBQ Ardo
• 300 g sla
• 800 g getrokken varkensvlees
• 100 g mayonaise
• Citroensap
• 500 g ketchup
• 100 g krokante ajuin
• 50ml olijfolie
• 10 wraps

Bereidingswijze

  1. Stoom de kool en wortelreepjes kort en laat terug afkoelen.
  2. Meng met de mayonaise, het citroensap en kruid met peper en zout.
  3. Roerbak het getrokken varkensvlees in de olijfolie en kruid met peper en zout.
  4. Meng de ketchup met de Smokey BBQ mix.
  5. Smeer een laagje smokey ketchup op de wraps.
  6. Vul met getrokken varkensvlees, koolsla, krokante ajuin en sla
  7. Rol op en snijd in 2 stukken
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]