Ardo

Ingrediënten

1kg Ardo Butternut
700g Ardo Zwarte bonen
500g Ardo Mediterrane brunoise
250g Ardo Kruidenmix in Mexicaanse stijl
150g Ardo Sjalotten
500g gemalen Emmenthaler
1L tomatencoulis
3dl groentebouillon
6 wraps
Scheut olijfolie
Peper en zout

Allergenen

Gluten, Melk

Bereidingswijze

  1. Stoof de sjalotjes samen met de helft van de Kruidenmix in Mexicaanse stijl en de Mediterrane brunoise aan in een scheutje olijfolie.
  2. Bevochtig met de groentebouillon en laat de groenten doorgaren. Voeg de tomatencoulis toe. Laat de saus even sudderen en breng op smaak met peper en zout. Meng de helft van de zwarte bonen onder de saus.
  3. Maak laagjes in de ovenschotel met de wraps, wat gemalen Emmenthaler en de saus. Werk de ovenschotel af met de rest van de kaas en de zwarte bonen.
  4. Bak de butternut kort op in olijfolie samen met de rest van de Kruidenmix in Mexicaanse stijl. Verdeel deze over de ovenschotel en bak ze gedurende 30 minuten verder af in de oven op 180°C.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]