Stoof de sjalotjes samen met de helft van de Kruidenmix in Mexicaanse stijl en de Mediterrane brunoise aan in een scheutje olijfolie.
Bevochtig met de groentebouillon en laat de groenten doorgaren. Voeg de tomatencoulis toe. Laat de saus even sudderen en breng op smaak met peper en zout. Meng de helft van de zwarte bonen onder de saus.
Maak laagjes in de ovenschotel met de wraps, wat gemalen Emmenthaler en de saus. Werk de ovenschotel af met de rest van de kaas en de zwarte bonen.
Bak de butternut kort op in olijfolie samen met de rest van de Kruidenmix in Mexicaanse stijl. Verdeel deze over de ovenschotel en bak ze gedurende 30 minuten verder af in de oven op 180°C.
Our website uses cookies and other technologies so that we can remember you and understand how you and other visitors use our website. To learn more, including how to manage or disable them and your right of access, rectification and objection, see our Cookie Policy. By clicking the "ok" button you agree to our use of cookies and similar technologies in line with your current cookie setting and in accordance with our Cookie Policy.