Ardo

Zwarte bonen “smokey cheese melt”

cheddar_melt_black_beans_2

Ingrediënten

500g Ardo Zwarte bonen
150g Ardo Barbecue-kruidenmix
1.5kg Ardo Zoete aardappel wedges
150g tomatenconcentraat
1 glas Jack Daniels
500gr cheddar
Scheut olijfolie

Allergenen

Melk

Bereidingswijze

  1. Stoof de Barbecue-kruidenmix aan in een scheutje olijfolie en flambeer met Jack Daniels.
  2. Voeg het tomatenconcentraat toe en laat even stoven. Doe er 3dl water bij en laat even sudderen.
  3. Voeg de zwarte bonen toe en bestrooi met de cheddar.
  4. Bak verder in de oven op 180°C gedurende 15/20min.
  5. Bak ook de zoete aardappel wedges krokant in de oven (180°C 15-20min) en serveer deze als side dish.
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]