Ardo

Uw partner voor vriesverse groenten, kruiden en fruit

header_home

Ardo produceert kwalitatieve vriesverse groenten, kruiden en fruit voor een wereldwijd groeiende markt. Dit gebeurt op een duurzame manier, met respect voor mens én milieu. Want wij bewaren wat de natuur ons geeft.

Onze productgamma’s

Ardo is aanwezig in alle segmenten van de markt en we zijn steeds op zoek naar nieuwe producten en trends. Deze continue zoektocht helpt ons om onze klanten steeds opnieuw unieke, innovatieve en heerlijke producten aan te bieden. Ons gevarieerd assortiment voldoet aan de eisen van de markt en al onze producten worden geteeld, geoogst en verwerkt met de grootste zorg en toewijding.

Onze 'Groene Ambitie'

Onze 'Groene Ambitie'

Wij zijn gepassioneerd door mensen, onze planeet en onze producten en het is onze grote ambitie om deze drie elementen in een optimaal evenwicht te houden.

Ardo gaat proactief op zoek naar steeds duurzamere landbouwproductie-methodes. We hebben onze ambities vertaald in ons MIMOSA-programma, dat staat voor Minimum Impact & Maximum Output Sustainable Agriculture   (= duurzame landbouw met minimale impact en maximale opbrengst).

Onze 'Groene Ambitie'

Binnenkort vindt u ons op...

Conxemar 2022

dinsdag 04 oktober 2022 - donderdag 06 oktober 2022
Vigo, ES | Stand: B29
Lees meer

Conxemar 2022

dinsdag 04 oktober 2022 - donderdag 06 oktober 2022
Vigo, ES | Stand: B29
Zet in je kalender
Vigo Exhibition Center IFEVI - Avda. do Aeroporto 772, 36318 Vigo

 

 

[event.btn.read less]
Toon meer events
Terug naar boven
[general.mobile menu.close]